Fast as a Tiger

Productkenmerken

De Tiger-palenrammer is sterk, duurzaam en “fast as a Tiger!”

Eigenschappen

De krachtige Tiger Palenrammer is eenvoudig door één persoon te bedienen. Kenmerkend voor de Tiger Palenrammer is het lichte gewicht van slechts 18 kilogram en de bijzondere gebruiksvriendelijkheid. Het slagmechanisme van de Tiger Palenrammer gemaakt is van dubbel gehard, zeer kwalitatief staal.

De Tiger Palenrammer wordt aangedreven door een viertakt Honda GX35 benzinemotor. Beslist de beste motor voor deze werkzaamheden. De motor is tevens te kantelen, waardoor u onder elke hoek goed kunt werken. De beweging verloopt door middel van luchtcompressie welke wordt opgewekt in de Tiger palenrammer zelf. Dit betekent dat de Tiger Palenrammer geen enkele andere krachtbron nodig heeft zoals bijvoorbeeld hydrauliek of een compressor en dus ook niet overbelast kan worden.

Daarnaast is de Tiger Palenrammer ontzettend snel met maar liefst 1850 slagen per minuut. Om prettig langdurig met de palenrammer te kunnen werken heeft de Tiger Palenrammer interne veergedempte handgrepen. De Tiger-palenrammer is ontworpen om onder de meest extreme omstandigheden te functioneren.

De Tiger Palenrammer is geschikt voor zowel palen van hout als van metaal of kunststof. Met de Tiger palenrammer staat de paal direct vast in de grond, in tegenstelling tot het zetten van palen met behulp van een grondboor. Een enorm gebruikersvoordeel van de Tiger Palenrammer is dat men alle type palen van hout, staal en kunststof kunt plaatsen tot een diameter van maar liefst 105 mm. Dit betekent dat zelfs vierkante palen van maat 7×7/8×8 en 9×9 kunnen zo geplaatst worden.

De Tiger is bekend van: