Fast as a Tiger

Moeiteloos palen in de grond trillen

Moeiteloos palen in de grond trillen

Om moeiteloos palen in de grond te trillen, schaft u een palenrammer op benzine van Tiger aan. Uiteraard verwacht u een kwalitatief product dat lang mee gaat. Van de gloednieuwe Tiger palenrammer mag u dat zeker verwachten!

De Tiger Palenrammer kost u slechts €1799,00 en nu ter introductie slechts € 1699,00 excl. BTW. De benzine palenrammer is een West Europees product. De assemblage vindt plaats in Nederland en de onderdelen worden in Duitsland en Nederland geproduceerd.

Overal inzetbaar

In tegenstelling tot andere palenrammers is de Tiger Palenrammer overal goed inzetbaar. De Tiger Palenrammer heeft een lichtgewicht van zo’n 18kg en is daardoor makkelijker mee te nemen dan zwaardere palenrammers met een compressor. Daarnaast heeft de Tiger Palenrammer een kantelbare motor, waardoor u onder elke hoek goed kunt werken! Er zit een viertakt Honda GX35 motor in die maar liefst 1850 slagen per minuut maakt. Dat maakt de Tiger Palenrammer ontzettend snel.

Een ander belangrijk voordeel van de Tiger Palenrammer is het feit dat u geen adapter nodig heeft. Ook dit verhoogd de gebruiksvriendelijkheid, want hierdoor slaat u 90% van alle soorten palen direct de grond in. Van houten palen tot palen van metaal en kunststof en van rond tot vierkant: de Tiger Palenrammer kan het allemaal aan. Het is een zeer krachtige machine gemaakt met een dubbel gehard slagmechanisme.

Garantie en servicepakket

De Tiger Palenrammer is vervaardigd en ontworpen om u jarenlang probleemloos het gebruiksgemak te geven bij het plaatsen van palen en staven. De Tiger Palenrammer wordt standaard geleverd met een jaar fabrieksgarantie. Daarnaast is bij de aankoop van uw Tiger Palenrammer een compleet servicepakket leverbaar. In het servicepakket zitten keer- en afsluitingsringen. Lokale dealers kunnen ook onderhoud van de palenrammers uitvoeren. We garanderen u daarnaast dat reserveonderdelen altijd op voorraad liggen.

Alle palen in de grond trillen

De Tiger Palenrammer is uitermate geschikt om weidepalen, afrastering, (tent)haringen, staven, palen en buizen in de grond te trillen. Zowel hout als kunststof en metaal kan de Tiger Palenrammer moeiteloos in de grond trillen. De beweging vindt plaats door middel van lucht compressie en de paal staat direct vast in de grond.

Voor de verschillende typen te plaatsen palen zijn hulpstukken verkrijgbaar. Deze hulpstukken zijn makkelijk te bestellen en snel leverbaar, omdat de onderdelen dichtbij geproduceerd worden.

Demonstratie of offerte aanvragen

Wilt u voor uw aankoop eerst zien we palen in de grond trillen met de Tiger Palenrammer? Dat is mogelijk op verschillende locaties. We kunnen bij u langskomen, maar u kunt ook via een (mobiele) dealer op locatie een demonstratie krijgen.

Bent u geïnteresseerd in de Tiger Palenrammer op benzine? Vraag dan vandaag nog een vrijblijvende offerte aan via onderstaande button! Heeft u vragen of wilt u meer informatie voordat u de palenrammer aanschaft? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag een goede keuze te maken!

Contact Opnemen