Fast as a Tiger

Moeiteloos palen in de grond slaan

Moeiteloos palen in de grond slaan

Bent u op zoek naar de juiste machine om secuur en stevig palen in de grond te slaan? Indien u op zoek bent naar een palenrammer van hoogwaardige kwaliteit om palen in de grond te zetten, zit u met de Tiger Palenrammer goed! In tegenstelling tot andere palenrammers is de Tiger Palenrammer overal goed inzetbaar. Wilt u dit eerst met eigen ogen zien? Vraag dan een demonstratie aan!

Overal uw paal in de grond slaan

De Tiger Palenrammer heeft een lichtgewicht van zo’n 18kg en is daardoor makkelijker mee te nemen dan zwaardere palenrammers met een compressor. Daarnaast heeft deze palenrammer op benzine een kantelbare motor, waardoor u onder elke hoek goed kunt werken! De viertakt Honda GX35 motor maakt maar liefst 1850 slagen per minuut. Dat maakt de Tiger Palenrammer ontzettend snel en deze motor is de beste motor voor dit werk.

Van houten palen tot palen van metaal en kunststof en van rond tot vierkant. De Tiger Palenrammer kan het allemaal aan, want het is een zeer krachtige machine gemaakt met een dubbel gehard slagmechanisme. Een ander belangrijk voordeel van de Tiger Palenrammer is het feit dat u geen adapter nodig heeft. Ook dit verhoogd de gebruiksvriendelijkheid, want hierdoor slaat u 90% van alle soorten palen direct de grond in. Met de Tiger Palenrammer trilt u eenvoudig alle soorten palen de grond in.

Garantie en servicepakket

Naast standaard een jaar fabrieksgarantie, kunt u ook een servicepakket bij de aankoop van uw Tiger Palenrammer ontvangen. In het servicepakket zitten keerringen en afsluitingsringen. Lokale dealers kunnen als service eenvoudig onderhoud aan de palenrammers uitvoeren. We bieden u daarnaast de garantie dat reserveonderdelen altijd op voorraad liggen. De Tiger Palenrammer is echter uiteraard vervaardigd en ontworpen om u jarenlang probleemloos het gebruiksgemak te geven bij het plaatsen van palen en staven.

Geschikt voor alle palen

De Tiger Palenrammer is uitermate geschikt om weidepalen, afrastering, (tent)haringen, staven, palen en buizen in de grond te slaan. Zowel hout als kunststof en metaal kan de Tiger Palenrammer moeiteloos de grond in trillen. De beweging vindt plaats door middel van lucht compressie en de paal staat direct vast in de grond.

Voor de verschillende typen te plaatsen palen zijn hulpstukken verkrijgbaar. Deze hulpstukken zijn makkelijk te bestellen en snel leverbaar, omdat de onderdelen dichtbij geproduceerd worden.

Gratis demonstratie

De Tiger Palenrammer kost u slechts €1774,00. De benzine palenrammer is een West Europees product. De assemblage vindt plaats in Nederland en de onderdelen worden in Duitsland en Nederland geproduceerd.

Wilt u alvorens uw aankoop zien hoe we een paal in de grond slaan? Dat is middels een demonstratie mogelijk op verschillende locaties. We kunnen bij u langskomen, maar u kunt ook via een dealer op locatie een demonstratie krijgen.

Offerte aanvragen

Bent u geïnteresseerd om voortaan uw palen in de grond te slaan met de Tiger Palenrammer op benzine? Vraag dan direct een vrijblijvende offerte aan via onderstaande button! Heeft u vragen of wilt u meer informatie voordat u de palenrammer koopt? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag de beste keuze te maken!

Contact Opnemen