Fast as a Tiger

Palenrammer Benzine

Tiger Palenrammer op benzine

Bent u op zoek naar een kwalitatieve palenrammer op benzine voor uw werkzaamheden? Eentje die makkelijk en snel palen van staal en hout in de grond trilt en dusdanig simpel is dat één persoon de palenrammer kan hanteren? In dat geval heeft u met de Tiger palenrammer het geschikte product in handen! Dit is een gloednieuwe palenrammer speciaal voor moeilijk bereikbare plaatsen.

De Tiger Palenrammer kost u slechts €1799,00 en nu ter introductie slechts € 1699,00 excl. BTW. De benzine palenrammer is een West Europees product. De assemblage vindt plaats in Nederland en de onderdelen worden in Duitsland en Nederland geproduceerd.

Overal bruikbaar

In tegenstelling tot andere palenrammers is de Tiger Palenrammer overal goed inzetbaar. De Tiger Palenrammer heeft een lichtgewicht van zo’n 18kg en is daardoor makkelijker mee te nemen dan zwaardere palenrammers met een compressor. Daarnaast heeft de Tiger Palenrammer een kantelbare motor, waardoor u onder elke hoek goed kunt werken! Er zit een viertakt Honda GX35 motor in die maar liefst 1850 slagen per minuut maakt. Dat maakt de Tiger Palenrammer ontzettend snel. Deze motor is de beste motor voor dit werk.

Een ander belangrijk voordeel van de Tiger Palenrammer is het feit dat u geen adapter nodig heeft. Ook dit verhoogd de gebruiksvriendelijkheid, want hierdoor slaat u 90% van alle soorten palen direct de grond in. Met de Tiger Palenrammer trilt u eenvoudig alle soorten palen de grond in. Van houten palen tot palen van metaal en kunststof en van rond tot vierkant. De Tiger Palenrammer kan het allemaal aan, want het is een zeer krachtige machine gemaakt met een dubbel gehard slagmechanisme.

Garantie en servicepakket

De Tiger Palenrammer wordt standaard geleverd met een jaar fabrieksgarantie. Daarnaast is bij de aankoop van uw Tiger Palenrammer een compleet servicepakket leverbaar. In het servicepakket zitten afsluitingsringen en keeringen. Lokale dealers kunnen ook onderhoud van de palenrammers uitvoeren. We bieden u daarnaast de garantie dat reserveonderdelen altijd op voorraad liggen. De Tiger Palenrammer is echter vervaardigd en ontworpen om u jarenlang probleemloos het gebruiksgemak te geven bij het plaatsen van palen en staven.

Geschikt voor alle palen

De Tiger Palenrammer is uitermate geschikt om weidepalen, afrastering, (tent)haringen, staven, palen en buizen in de grond te slaan. Zowel hout als kunststof en metaal kan de Tiger Palenrammer moeiteloos de grond in trillen. De beweging vindt plaats door middel van lucht compressie en de paal staat direct vast in de grond.

Voor de verschillende typen te plaatsen palen zijn hulpstukken verkrijgbaar. Deze hulpstukken zijn makkelijk te bestellen en snel leverbaar, omdat de onderdelen dichtbij geproduceerd worden.

Demonstratie of offerte aanvragen

Wilt u alvorens uw aankoop eerst een demonstratie van de Tiger Palenrammer krijgen? Dat is mogelijk op verschillende locaties. We kunnen bij u langskomen, maar u kunt ook via een dealer op locatie een demonstratie krijgen.

Bent u geïnteresseerd in de Tiger Palenrammer op benzine? Vraag dan direct een vrijblijvende offerte aan via onderstaande button! Heeft u vragen of wilt u meer informatie voordat u de palenrammer koopt? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag een goede keuze te maken!

Contact Opnemen