Fast as a Tiger

Petrol Post Driver

Petrol Post Driver

Bent u op zoek naar een petrol post driver, ook wel palenrammer, van hoogwaardige kwaliteit? Na uitgebreid en langdurig testen hebben we een nieuwe soort ontwikkeld: de Tiger-palenrammer. Dit is een petrol post driver die gemaakt is om onder de meest extreme omstandigheden palen in de grond te slaan zonder aanvullende machines of materialen. Met de Tiger palenrammer trilt u eenvoudig en snel palen van hout, staal én kunststof in de grond!

Slim ontwerp

De Tiger Palenrammer is dusdanig slim ontworpen dat er een hoop gebruikersgemakken aan zitten. Zo is deze palenrammer eenvoudig door één persoon te bedienen en is hij zo ontworpen dat u onder elke hoek goed kunt werken. De motor is namelijk als kantelbaar ontworpen en de palenrammer werkt volledig op benzine. Dit zorgt ervoor dat de Tiger Palenrammer zeer mobiel is.

Daarnaast wordt de Tiger Palenrammer aangedreven door een viertakt Honda GX35 motor. Voor dit werk is dit kwalitatief de beste motor. U heeft geen adapters nodig waardoor 90% van alle palen in de grond kan worden geslagen. De aandrijving en beweging verloopt via lucht compressie die opgewekt wordt in de Tiger Palenrammer zelf. Dit betekent dat de Tiger Palenrammer geen enkele andere krachtbron nodig heeft zoals hydrauliek of een compressor en niet overbelast kan worden.

Met deze palenrammer staat elke paal direct vast in de grond in tegenstelling tot het zetten met behulp van een grondboor. Een enorm gebruikersvoordeel van de Tiger Palenrammer is het feit dat u alle type palen van hout, staal en kunststof kunt plaatsen tot een diameter van 105 mm. Voor de verschillende typen te plaatsen palen, staven en piquetten zijn verschillende hulpstukken verkrijgbaar. Deze hulpstukken zijn makkelijk te bestellen en snel leverbaar, omdat de onderdelen dichtbij huis geproduceerd worden. De assemblage vindt plaats in Nederland en het merendeel van de onderdelen komt uit Duitsland of eigen land. Hierdoor liggen reserveonderdelen altijd ook altijd op voorraad.

Demonstratie petrol post driver

Wilt u een demonstratie van de Tiger petrol post driver krijgen? Geen probleem, dat is zeker mogelijk op locatie. Wij kunnen bij u langskomen, maar u kunt ook via een (mobiele) dealer op locatie een demonstratie krijgen. Laat het ons weten en we regelen het voor u!

Bij de demonstratie kunnen we ook ons servicepakket laten zien dat bij uw bestelling leverbaar is. In het servicepakket zitten afsluitingsringen en keerringen. Uw palenrammer wordt tot slot altijd geleverd met een jaar fabrieksgarantie.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Bent u ervan overtuigd dat de petrol post driver van Tiger ook geschikt is voor uw werkzaamheden en wilt u onze palenrammer op benzine kopen? De Tiger Palenrammer is van u voor slechts €1799.00. En met de tijdelijke introductiekorting betaald u slechts € 1699.00 excl. BTW. Bestel direct uw Tiger Palenrammers of ontvang een vrijblijvende offerte inclusief de door u gewenste hulpstukken. Voor vragen of een demonstratie kunt u ook altijd contact met ons opnemen.

Contact Opnemen