Fast as a Tiger

Pneumatische palenrammer

Pneumatische palenrammer

Bent u op zoek naar een pneumatische palenrammer van hoogwaardige kwaliteit om palen in de grond te slaan? Na lange tijd van ontwikkelen en uitgebreid en langdurig testen introduceren wij u: de Tiger-palenrammer. Dit is een pneumatische palenrammer die eenvoudig en snel palen van hout én staal in de grond slaat!

Demonstratie

Bent u ontzettend benieuwd naar de werking en gebruiksvriendelijkheid van de Tiger Palenrammer? Vraag dan direct een demonstratie aan! We bieden u op locatie een demonstratie door bij u langs te komen, maar u kunt ook via een (mobiele) dealer een demonstratie krijgen. Laat het ons weten en wij regelen graag een demonstratie voor u!

De Tiger Palenrammer is uitermate geschikt om weidepalen, afrastering, (tent)haringen en buizen in de grond te slaan. De beweging vindt plaats door middel van lucht compressie en de paal staat direct vast in de grond. Voor de verschillende typen te plaatsen palen zijn hulpstukken verkrijgbaar. Deze zijn makkelijk te bestellen en snel leverbaar, omdat de onderdelen In Nederland en Duitsland geproduceerd worden. De assemblage vindt ook in Nederland plaats en dat maakt dit een West Europees product.

Palenrammer op benzine

De Tiger Palenrammer wordt aangedreven door een viertakt Honda GX35 motor. Voor dit werk is dit kwalitatief de beste motor. De beweging verloopt door middel van lucht compressie opgewekt in de Tiger Palenrammer zelf. Dit betekent dat de Tiger Palenrammer geen enkele andere krachtbron nodig heeft zoals hydrauliek of een compressor en niet overbelast kan worden. Daarnaast is de motor als kantelbaar ontworpen, waardoor u onder elke hoek goed kunt werken.

De Tiger-palenrammer is ontworpen om onder de meest extreme omstandigheden het werk te kunnen doen zonder aanvullende machines of materialen. Het is een verrassend lichte machine qua gewicht, namelijk slechts 18kg, maar het is tegelijkertijd een extreem krachtige machine. De Tiger Palenrammer is eenvoudig door één persoon te bedienen en werkt volledig op benzine. Daarnaast is de Tiger Palenrammer ontzettend snel met maar liefst 1850 slagen per minuut.

In tegenstelling tot het zetten van palen met behulp van een grondboor staat een paal met deze palenrammer direct vast. Onze palenrammer op benzine slaat alle type en maten palen van verschillende materialen tot een diameter van 105 mm in de grond. Zelfs de vierkante palen 7×7, 8×8 en 9×9 kunnen zo geplaatst worden.

Garantie en servicepakket

Naast standaard een jaar fabrieksgarantie, kunt u ook een servicepakket bij de aankoop van uw Tiger Palenrammer ontvangen. In het servicepakket zitten keerringen en afsluitingsringen. Lokale dealers kunnen als service eenvoudig onderhoud aan de palenrammers uitvoeren. We bieden u daarnaast de garantie dat reserveonderdelen altijd op voorraad liggen. De Tiger Palenrammer is dusdanig vervaardigd om u jarenlang probleemloos het gebruiksgemak te geven bij het plaatsen van palen en staven.

Pneumatische palenrammer kopen

Bent u geïnteresseerd in de pneumatische palenrammer van Tiger? Vraag dan direct een vrijblijvende offerte aan via onderstaande button! De Tiger Palenrammer kost u slechts €1799,00 en nu ter introductie slechts € 1699,00 excl. BTW. Heeft u vragen of wilt u meer informatie, neem dan gerust contact met ons op.

Contact Opnemen