Fast as a Tiger

Tiger Palenrammer

Tiger Palenrammer

Wilt u een benzine palenrammer kopen? Er is een nieuw merk op de markt die na lange tijd van ontwikkelen en uitgebreid en langdurig testen de Tiger-palenrammer aan u presenteert. Indien u op zoek bent naar een palenrammer van hoogwaardige kwaliteit om palen in de grond te slaan, zit u met de Tiger Palenrammer goed! De assemblage van dit product vindt geheel in Nederland plaats en de onderdelen komen met name uit Duitsland en België.

Kenmerken Tiger Palenrammer

In de Tiger Palenrammer zit de meest kwalitatieve en beste motor voor dit werk, namelijk een viertakt Honda GX35 motor. De aandrijving en beweging verloopt via lucht compressie die opgewekt wordt in de Tiger Palenrammer zelf. Hierdoor heeft de Tiger Palenrammer geen enkele andere krachtbron nodig, zoals een compressor of hydrauliek. Het gevolg is dat de palenrammer niet overbelast kan worden.

De Tiger Palenrammer is gemakkelijk door één persoon te bedienen en is zo ontworpen dat u onder elke hoek goed kunt werken. De motor is namelijk als kantelbaar ontworpen en de palenrammer werkt volledig op benzine. Dit zorgt ervoor dat de Tiger Palenrammer zeer mobiel is. De kwaliteit van de Tiger Palenrammer is erg goed, doordat het slagmechanisme van de palenrammer gemaakt is van dubbel gehard staal. Het is een verrassend lichtgewicht machine, want hij weegt slechts 18kg. Tegelijkertijd is het een extreem krachtige machine. De Tiger Palenrammer is namelijk ontzettend snel met maar liefst 1850 slagen per minuut. Hier voelt u tijdens het gebruik echter niet veel van dankzij de interne veer gedempte handgrepen. Zo kunt u prettig met de benzine palenrammer werken.

De Tiger-palenrammer is ontworpen om onder de meest extreme omstandigheden palen in de grond te slaan zonder aanvullende machines of materialen. Deze palenrammer is geschikt voor zowel palen van staal als van kunststof en hout. In tegenstelling tot het zetten van palen met behulp van een grondboor staat een paal met deze palenrammer direct vast in de grond. Een enorm gebruikersvoordeel van de Tiger Palenrammer is het feit dat u alle type en maten palen van verschillende materialen kunt plaatsen tot een diameter van 105 mm. Zelfs de vierkante palen 7×7/8×8 en 9×9 kunnen zo geplaatst worden.

Garantie en servicepakket

De Tiger Palenrammer is zo ontworpen dat u er jarenlang probleemloos palen mee in de grond kan slaan. Uw Tiger Palenrammer wordt standaard geleverd met een jaar fabrieksgarantie. Bij uw bestelling is een compleet servicepakket leverbaar. Het servicepakket bevat afsluitingsringen en keerringen. Lokale dealers kunnen eenvoudig onderhoud van de palenrammers uitvoeren. Tot slot bieden we de garantie dat reserveonderdelen altijd op voorraad liggen. Voor de verschillende typen te plaatsen palen, staven en piquetten zijn verschillende hulpstukken verkrijgbaar. Deze hulpstukken zijn makkelijk te bestellen en snel leverbaar, omdat de onderdelen dichtbij huis in Duitsland en in Nederland zelf geproduceerd worden.

Tiger Palenrammer kopen

Wilt u onze gloednieuwe slim ontworpen benzine palenrammer kopen? De Tiger Palenrammer is van u voor slechts €1799.00. En met de tijdelijke introductiekorting betaald u slechts € 1699.00 excl. BTW. Bestel direct uw Tiger Palenrammers of ontvang een vrijblijvende offerte inclusief de door u gewenste hulpstukken. Voor vragen of een demonstratie kunt u ook altijd contact met ons opnemen.

Contact Opnemen