Fast as a Tiger

Weidepalen plaatsen met palenrammer

Weidepalen plaatsen met palenrammer

Bent u op zoek naar een kwalitatieve palenrammer op benzine om weidepalen te plaatsen? Eentje die makkelijk en snel palen tot een diameter van 105 mm in de grond trilt en dusdanig simpel is dat één persoon de palenrammer kan hanteren? In dat geval heeft u met de Tiger Palenrammer het geschikte product in handen! Dit is een gloednieuwe palenrammer speciaal voor moeilijk bereikbare plaatsen.

De Tiger Palenrammer kost u slechts €1799,00 en nu ter introductie slechts € 1699,00 excl. BTW. De benzine palenrammer is een West Europees product en de assemblage vindt plaats in Nederland en de onderdelen worden in Duitsland en ons eigen land geproduceerd.

Overal bruikbaar

In tegenstelling tot andere palenrammers is de Tiger Palenrammer overal goed inzetbaar. De Tiger Palenrammer is niet zwaar, enkel zo’n 18kg, waardoor deze makkelijker mee te nemen is dan zwaardere palenrammers met een compressor. Daarnaast heeft de Tiger Palenrammer een kantelbare motor, waardoor u onder elke hoek goed kunt werken. Er zit een viertakt Honda GX35 motor in – de beste voor dit werk – die maar liefst 1850 slagen per minuut maakt. Dat maakt de Tiger Palenrammer ontzettend snel.

Een ander belangrijk voordeel van de Tiger Palenrammer is het feit dat u geen adapter nodig heeft. Ook dit verhoogd de gebruiksvriendelijkheid, want hierdoor slaat u 90% van alle soorten palen direct de grond in. Met deze palenrammer op benzine trilt u eenvoudig alle soorten palen de grond in. Van houten palen tot palen van metaal en kunststof en van rond tot vierkant. Met de Tiger Palenrammer kunt u gemakkelijk heidepalen plaatsen, want het is een zeer krachtige machine ontworpen met een dubbel gehard slagmechanisme.

De Tiger Palenrammer is uitermate geschikt om weidepalen, afrastering, (tent)haringen, staven, palen en buizen in de grond te slaan. De beweging vindt plaats door middel van lucht compressie. Zowel heidepalen van hout als kunststof en metaal kan de Tiger Palenrammer moeiteloos de grond in trillen. Voor de verschillende typen te plaatsen palen zijn hulpstukken verkrijgbaar. Deze hulpstukken zijn makkelijk te bestellen en snel leverbaar, omdat de onderdelen dichtbij geproduceerd worden.

Servicepakket en garantie

De Tiger Palenrammer wordt standaard geleverd met een jaar fabrieksgarantie. Daarnaast is bij de aankoop van uw Tiger Palenrammer een compleet servicepakket leverbaar. In het servicepakket zitten keer- en afsluitingsringen. Lokale dealers kunnen simpel onderhoud van de palenrammers voor u uitvoeren. We bieden u daarnaast de garantie dat reserveonderdelen altijd op voorraad liggen. De Tiger Palenrammer is echter vervaardigd en ontworpen om u jarenlang probleemloos het gebruiksgemak te geven bij het plaatsen van heidepalen en staven.

Demonstratie of offerte aanvragen

Wilt u voor uw aankoop een demonstratie van de palenrammer bij het heidepalen plaatsen krijgen? Dat is mogelijk op verschillende locaties. We kunnen bij u langskomen, maar u kunt ook via een dealer op locatie een demonstratie krijgen.

Indien u geïnteresseerd bent, kunt u direct een vrijblijvende offerte aanvragen via onderstaande button! Heeft u vragen of wilt u meer informatie voordat u de palenrammer op benzine koopt? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag een goede keuze te maken!

Contact Opnemen